Installatie, controle en levering van gasapparatuur en leidingwerk

Wij hebben jarenlange ervaring met de installatie van nieuwe gasleidingen en de renovatie van bestaand leidingwerk. Ook zorgen wij voor de levering en montage van uw cv-ketel, geiser, gasfornuis, gaskachel en eventueel uw gasboiler.
Uiteraard zijn al onze medewerkers gecertificeerd (SEI) om gasinstallaties te installeren en te keuren. Controle op lekkage van de installatie gebeurd door drukmetingen met een gasdichtheid certificaat.

Onderhoud is van levensbelang!
U bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasinstallaties in uw eigendom. Of u nu huiseigenaar, particulier verhuurder of woningcorporatie bent.

Goed onderhoud is van levensbelang

U bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasinstallaties in uw eigendom. Of u nu een huiseigenaar, een particulier verhuurder of een woningcorporatie bent.
Stel uzelf hierbij de volgende vragen:

  • Is mijn gasinstallatie volgens de normen geïnstalleerd?
  • Weet ik zeker of de vorige huiseigenaar de gasinstallatie goed onderhouden heeft?
  • Is de geiser of de cv ketel de afgelopen 12 maanden gecontroleerd?

Maak een afspraak

Bij twijfel is het raadzaam om een afspraak te maken. Wij komen dan bij u langs voor een controle op lekkage van de installatie d.m.v. drukmetingen. Ook controleren wij de juiste werking van de vlam- en terugslagbeveiligingen van de apparaten en zorgen voor preventief onderhoud.

Coppens Alkmaar: hét vertrouwde adres voor al uw installatiewerk, renovatie & onderhoud

Neem contact op 072 51 142 30

Gebruik ons serviceformulier voor niet-acute storingen en aanvragen »