Met de meest moderne en geavanceerde materialen verhelpen wij uw riool probleem

  • Installatie / aanleg
  • Camera inspectie
  • Hogedruk reiniging
  • Stank detectie d.m.v. rookmachine
  • Lekkage detectie met kleurstoffen

Problemen met uw Riolering?
Bel (072) 51 142 30

Ontstoppingsdienst

Coppens Alkmaar kan met onze ontstoppingsdienst problemen verhelpen waaronder o.a. verstopping ontstoppen, rioolreiniging, camera-inspectie, stank en lek detectie, afvoer ontstoppen van toilet, keuken en badkamer.

Voor rioolservice en rioolrenovatie staat onze loodgieter voor u klaar om reparatie en vervanging uit te voeren.

Coppens Alkmaar zorgt 24 uur 7 dagen per week ervoor dat uw verstopping direct door onze loodgieters wordt verholpen neem hiervoor contact op met ons op

Verder is Coppens Alkmaar uw specialist voor vervanging en het aanleggen van riolering, putten, en afvoeren.

Werkzaamheden

  • Ontstoppen en reinigen van afvoeren, met mechanische freesapparatuur en hoge-drukreiniging.
  • Aanleg en renovatie van rioleringen, IBA-systemen, vetafscheiders en kortsluiten beerputten.
  • Riool TV-inspectie, met kleuren rioolcamera Buis diameter van 75 mm tot 125 mm.
  • Radiografische leidingdetectie. Een zender gaat het riool in en boven de grond wordt er met de ontvanger de leidingloop bepaald en in kaart gebracht.
  • Schoonmaken van goten op contractbasis.

TV-inspectie

In een tevoren zo ver mogelijk gereinigd afvoersysteem stuurt Coppens Alkmaar een rioolcamera op verkenning. Op een monitor verschijnen beelden van het gehele binnenwerk en tonen daarmee exact wat er aan de hand is. Tevens bestaat de mogelijkheid van haarscherpe foto’s van de verstopping.

Deze TV-inspectie is uiteraard ook van belang voor preventief onderhoud dat narigheid en extra kosten vroegtijdig voorkomt.

Hoogst actueel

Voor opsporen, ontstoppen en reiniging beschikt Coppens Alkmaar over een uiterst modern arsenaal hulpmiddelen en gereedschappen.

Ontstoppen

Elke klus vraagt om specifieke apparatuur. Het ontstoppen en reinigen van uw riolering of afvoer doen wij met behulp van de hoge druk inrichting.

Aanhanger

Deze hoge druk inrichting heeft een capaciteit van 60 l/min. En een tank van 600 L, Ruim voldoende om elke verstopping de baas te kunnen.

Mobile spuitinrichting

Omdat niet elke ontstopping via de aanhanger te bewerkstelligen is beschikken wij ook over een mobiele spuitinrichting. Zo kunnen wij ook op moeilijk bereikbare plaatsen werkzaamheden verrichten, bijvoorbeeld hoogbouw.
De mobile spuitinrichting wordt aangesloten op uw waterleiding.

Frezen leidingen

Voor het ontstoppen van kleinere afvoeren beschikken wij over een hand – en electrische veren machine. Deze veren machine is in staat om in kleine afvoeren met meerdere bochten de verstopping te verhelpen. Door de flexibele veer met boorkop boort hij zicht door de verstopping heen. Vuil wat in de leidingen is achtergebleven kunnen we op deze manier verwijderen.

Lekdetectie

Doordat wij beschikken over kleurstoffen en een rookmachine zijn wij in staat om snel lekkages op te sporen, ook kunnen wij snel leidingsystemen ven elkaar onder scheiden door dat wij beschikken over verschillende kleuren.

Stankdetectie

Met onze rookmachine zijn wij in staat op de kleinste gaatjes in een rioleringsstelsel op te sporen, hierdoor worden de sloop en zoek tijden behoorlijk verkort.
De rook is in staat om door de grond heen te komen, hierdoor worden erfscheidings putten snel opgespoord.
Een verkeerd aangesloten doucheput is zichtbaar doordat de rook naast de douche put tevoorschijn komt.

Coppens Alkmaar: hét vertrouwde adres voor al uw installatiewerk, renovatie & onderhoud

Neem contact op 072 51 142 30

Gebruik ons serviceformulier voor niet-acute storingen en aanvragen »