Advies, renovatie & installatie van uw badkamer

De Alkmaarse binnenstad, maar ook in de gebieden daaromheen, bestaat uit een enorme diversiteit van woningen. Ieder pand heeft ruimtes voor een badkamer of toilet, maar vaak zijn de afmetingen anders dan in bijvoorbeeld de nieuwbouwwijken.

Als klanten graag willen weten wat allemaal mogelijk is, zijn wij u graag van dienst. Wij hebben in de loop der jaren honderden aparte badkamer- en toiletruimtes mogen renoveren en kunnen met een gerust hart stellen dat wij er goed in zijn. Wij begeleiden het gehele proces van sloop t/m het plaatsen van de laatste accessoires. Ten alle tijden houden we contact met u over de voortgang van de werkzaamheden.

Installatie

Allereerst beschermen wij uw vloerbedekking en trap voordat wij gaan slopen. Na afvoer van de materialen, zorgen wij ervoor dat alles zo stofvrij mogelijk is om te kunnen installeren. Door middel van gedetailleerde werktekeningen, frezen wij de leidingen, de afvoeren en de vloerdrains in. We plaatsen het elektrawerk en zorgen dat alles klaar is voor de stukadoor en tegelzetter. Het afmonteren en kitten gebeurt na de juiste droogtijden. Als laatste plaatsen wij de door u gekozen accessoires en leveren het geheel keurig op.

Persoonlijke begeleiding & ontwerp

Wilt u een sanitaire ruimte vernieuwen, neemt u dan contact op. Jan Roobeek komt bij u langs voor een offerte en kan u meenemen naar het Sanitair- en Tegelcentrum in Alkmaar om u de diverse mogelijkheden te laten zien. Ook kan hij daar ter plekke goed advies geven over tegels. U ontvangt een gespecificeerde offerte van de totale werkzaamheden met begeleidende schets. Indien u akkoord gaat met de offerte, ontvangt u de werktekeningen en het plan van aanpak.

Coppens Alkmaar: hét vertrouwde adres voor al uw installatiewerk, renovatie & onderhoud

Neem contact op 072 51 142 30

Gebruik ons serviceformulier voor niet-acute storingen en aanvragen »