De loodgieter van toen, is de installateur van nu

Het mastieken van een dak, het plaatsen van een eenvoudige kraan of het plaatsen van een gaskachel, het is bijna allemaal verdwenen. Er is in de laatste vijftig jaar ontzettend veel keuze op allerlei gebied bijgekomen met bijbehorende regels en installatievoorschriften.

Onze monteurs zijn echt goed geschoolde allround installateurs geworden. Met zeer veel kennis op het gebied van daken, maar ook van thermostaten, leidingen, vloerverwarming, etc. Omdat er ieder jaar nieuwe technieken bijkomen, volgen onze monteurs regelmatig een bijscholing.

Riolering

Met de meest moderne en geavanceerde materialen verhelpen wij uw riool probleem Installatie / aanleg Camera inspectie Hogedruk reiniging Stank detectie ...

Drinkwater

Onderhoud, ontwerp, installatie van nieuwe en bestaande drinkwater installaties.

Sanitair

Droomt u van een prachtige badkamer in uw (nieuwe) huis? Neem contact op met ons!

Dakbedekking & afvoer

Nieuwbouw, renovatie of reparatie: een goed dak voor jarenlange bescherming.

Zink, koper en lood

Goten en hemelwaterafvoeren van zink en koper, maar ook complete daken en gevels

Coppens Alkmaar is de vertrouwde naam voor al uw installatie werkzaamheden

Van de dakafdekking van het hoogste punt van uw woning tot aan de riolering onder in de grond. En alles wat daar tussen zit aan dakwerk, goten, aan/afvoeren, ventilatie- airco- en (energieneutrale) verwarmingssystemen en sanitair.

Snelle service, aandacht en kwaliteit: Coppens Alkmaar is het installatiebedrijf dat vertrouwen geeft. Bij zowel particulieren als aannemers hebben wij sinds 1882 een naam hoog te houden. Die hebben wij verdiend, door de klant altijd centraal te stellen. Wij denken met u mee, zodat we uw project zo economisch mogelijk en technisch verantwoord kunnen realiseren.

Wij zijn u graag van dienst

Coppens Alkmaar: hét vertrouwde adres voor al uw installatiewerk, renovatie & onderhoud

Neem contact op 072 51 142 30

Gebruik ons serviceformulier voor niet-acute storingen en aanvragen »