Dé specialist in centrale-verwarming, warmtepompen en airconditioning

Bij ons kunt u terecht voor alle vragen omtrent verwarming en het koelen van woningen en bedrijven. 

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Overweeg dan een energiezuinig systeem, zoals een Hoogrendementsketel. Ook combinaties tussen verschillende systemen, er is veel mogelijk. Neem contact en laat u adviseren.

Centrale verwarming

Voor een complete centrale verwarming installatie maar ook reparatie & onderhoud

Warmtepompen

Warmtepomp: duurzaam verwarmen, warm water én koelen.

Airconditioning

Last van de warmte? Coppens Alkmaar adviseert en installeert de beste airco oplossingen!

Verwarmen, koelen of een combinatie van lekker warm tot heerlijk koel…

Bij ons kunt u terecht voor alle vragen omtrent verwarming en het koelen van woningen en bedrijven. Er is veel mogelijk, neem voor advies en maatwerkoplossingen contact op.

De warmtepomp

Voor duurzaam verwarmen, koelen en warm water is de warmtepomp een oplossing. Deze pomp onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht.

Er bestaan twee verschillende soorten warmtepompsystemen: een ”all-electric” systeem, waarvoor geen gasaansluiting nodig is, en een ”hybride” systeem (combinatie warmtepomp/HR-ketel).
Een hybride systeem bestaat uit drie onderdelen: een warmtepomp buitendeel, een warmtepomp binnendeel en een HR-ketel. CV ketels met warmtepompen kunnen worden uitgebreid met een zonne-energiesysteem voor een compleet energieneutrale oplossing.

De kracht van een hybride oplossing is de samenwerking tussen de warmtepomp (die 70% van de energie levert) en de HR-ketel (die bijschakelt wanneer dit nodig is). Afhankelijk van de buitentemperatuur, de energieprijzen en uw warmtebehoefte, kiest het systeem altijd de meest zuinige combinatie: de warmtepomp, de HR-ketel of beiden. Op jaarbasis daalt uw gasverbruik hierdoor minimaal met 50%.

Wij werken met warmterpompen van o.a.: Remko, Panasonic en Hitachi. Bekijk ook de Energiesubsidiewijzer

Remko-smart-warmtepompen-300x207

Centrale verwarming

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Overweeg dan een energiezuinig systeem, zoals een Hoogrendementsketel.
Wilt u voor verwarming en warm water één toestel, dan is een HR-combiketel een goed idee.

Zonneboiler
Het is ook mogelijk om een zonneboiler aan te sluiten op uw combiketel. Hiermee bespaart u extra energie. Het water wordt dan verwarmd in een zonnecollector op het dak en opgeslagen in de boiler. Zo nodig verwarmt de combiketel het water bij. Een zonneboiler is mogelijk als uw cv ketel het label Gaskeur NZ heeft.

Natuurlijk zijn wij er ook voor het vervangen van radiatorkranen, het plaatsen van thermostaatkranen, het vervangen van (decor) radiatoren of het aanleggen van een complete vloerverwarming.

Wij zijn aangesloten bij Energie Service Noord West. Indien u bij ons een cv ketel laat installeren en het abonnementsformulier van ESNW invult,

  • 2 jaar geen abonnementsgeld
  • gratis onderhoudsbeurt na 2 jaar
  • 2 jaar gratis ESNM storingdienst

Wij werken met de o.a met de merken Atag, Intergas, Nefit en Remeha.

Airconditioning

Kunt u ook niet slapen door de warmte? Of krijgt u in de zomer uw werk- of leefruimte niet op een aangenamere en lagere temperatuur? Denk dan eens aan een airco-installatie op maat.

Wij installeren de Panasonic aircosystemen, zij leveren het beste comfort met zeer lage energiekosten.
Vakkundig begeleiden wij u om een keuze uit hun assortiment te maken. Als extra service kunt u een onderhoudscontract met ons afsluiten om de werking van de airco te waarborgen.

Coppens Alkmaar: hét vertrouwde adres voor al uw installatiewerk, renovatie & onderhoud

Neem contact op 072 51 142 30

Gebruik ons serviceformulier voor niet-acute storingen en aanvragen »