Nieuw, onderhoud of reparatie aan uw centrale verwarming

Maar liefst 70% van de energiekosten van een gemiddeld gezin gaat naar het verwarmen van de woning. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie.

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Overweeg dan een energiezuinig systeem, zoals een Hoogrendementsketel.
Wilt u voor verwarming en warm water één toestel, dan is een HR-combiketel een goed idee.

Warmtepomp

Is uw verwarmingsketel aan vervanging toe? Dan is het misschien het perfecte moment om over te schakelen naar milieuvriendelijke manieren om uw woning te verwarmen.

Welke verwarmingsketel kiezen?

Het kiezen van een nieuwe verwarmingsketel is één van de belangrijkste beslissingen bij het plaatsen van een nieuwe cv-installatie. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en het energieverbruik kunt u kiezen uit veel mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

Hoe we de geproduceerde warmte ervaren hangt af van de verwarmingstoestellen. De goedkoopste en populairste zijn radiatoren. Heeft u liever onzichtbare verwarming, dan kunt u ook kiezen voor vloerverwarming

Zonneboiler

Het is ook mogelijk om een zonneboiler aan te sluiten op uw combiketel. Hiermee bespaart u extra energie. Het water wordt dan verwarmd in een zonnecollector op het dak en opgeslagen in de boiler. Zo nodig verwarmt de combiketel het water bij.

Onderhoud reparatie en/of vervangen

Natuurlijk zijn wij er ook voor het vervangen van radiatorkranen, het plaatsen van thermostaatkranen, het vervangen van (decor) radiatoren of het aanleggen van een complete vloerverwarming.

Energie Service Noord West

Wij zijn aangesloten bij Energie Service Noord West. Indien u bij ons een cv ketel laat installeren en het abonnementsformulier van ESNW invult;

  • 2 jaar geen abonnementsgeld
  • gratis onderhoudsbeurt na 2 jaar
  • 2 jaar gratis ESNW storingsdienst

Wij werken met de o.a met de merken Atag, Intergas, Nefit en Remeha.

HybridReady-640x360

Coppens Alkmaar: hét vertrouwde adres voor al uw installatiewerk, renovatie & onderhoud

Neem contact op 072 51 142 30

Gebruik ons serviceformulier voor niet-acute storingen en aanvragen »